Laboratorium industrie


Vereenvoudig uw laboratoriumidentificatie

De identificatieoplossingen van Brady verzekeren de traceerbaarheid van uw stalen met labels die levenslang intact blijven. Ook na opwarming of invriezing blijven onze speciaal ontwikkelde laboratoriumlabels voor altijd aanwezig en leesbaar.

Als wereldleider in oplossingen voor laboratoriumidentificatie weet Brady dat wettelijke en reglementaire conformiteit absoluut essentieel is.Ons gespecialiseerd laboratoriumteam streeft ernaar oplossingen te ontwikkelen en te testen waarmee u kunt voldoen aan bestaande best practices alsook aan de richtlijnen inzake menselijk weefsel. Zo ondersteunen ze u om uw productiviteit optimaal te houden en betere prestaties te leveren.


Labels voor autoclaven

Labels voor autoclaven zijn bestemd voor gebruik in de meest extreme autoclaafomgevingen. U kunt erop vertrouwen dat uw stalen te allen tijde traceerbaar blijven. Zelfs bij sterilisatie onder hoge druk en bij hoge temperaturen worden enkel de verontreinigende stoffen en bacteriën verwijderd, maar niet de identificatieoplossingen van Brady. De labels van Brady kunnen ook gebruikt worden voor opslag in vloeibare stikstof, zonder dat ze inboeten aan leesbaarheid.

Autoclave-labels

Labels voor flessen en centrifuges

Brady beschikt over oplossingen voor iedere mogelijke identificatie-uitdaging in een laboratorium. Wij bieden labels voor flessen, erlenmeyers, centrifuges, Eppendorf- en PCR-buisjes aan. Het gamma identificatieproducten van Brady omvat ook labels die bestand zijn tegen heetwaterbaden, alsook een ruime keuze aan oplossingen voor algemene identificatie.

Centrifuge-label

CLP/GHS symbolen voor gevaarlijke stoffen

Brady biedt labels met goed zichtbare CLP/GHS-symbolen aan voor het labelen van recipiënten en verpakkingen die gevaarlijke stoffen bevatten. Alle symbolen voor gevaarlijke stoffen stemmen overeen met de GLP/CHS-regelgeving die in januari 2009 in de EU werd ingevoerd: de symbolen worden weergegeven in rode ruiten op een witte achtergrond.

Hazardous_signs_labels

Labels voor vloeibare stikstof

Labels voor vloeibare stikstof en bevroren oppervlakken garanderen geprinte tekst of barcodes van hoge kwaliteit die steeds perfect leesbaar blijven, ook na opslag bij bijzonder lage temperaturen.

U hoeft niet langer te veronderstellen of af te leiden wat er op een label geschreven staat. Dankzij de duurzame materialen van Brady, die specifiek ontworpen zijn voor gebruik bij opslag in vloeibare stikstof, verloopt het traceren van stalen nu veel makkelijker dan voorheen. De labels zijn enorm sterk, waardoor ze ook bestand zijn tegen de extreme hitte die in een autoclaaf wordt gegenereerd.

Cryo-label

Identificatie van objectglaasjes

De Brady-labels voor objectglaasjes zijn ontworpen om stalen tijdens het hele proces van staalafname, controle en bewaring duidelijk en helder te identificeren, ongeacht de omstandigheden waaraan ze onderworpen worden. Deze labels zorgen voor een goede traceerbaarheid en zijn bestand tegen xyleen, alcohol en DMSO.

slide-labels

Identificatie van rietjes

Dankzij de Brady-labels voor laboratoriumrietjes en de thermische transfertprinters en printlinten van Brady kunnen twee tekstregels worden geprint, die duidelijk zichtbaar zijn wanneer ze op het interne gekleurde gedeelte van het rietje worden aangebracht. De labels zijn bestand tegen langdurige opslag in vloeibare stikstof.

straw-label

Identificatie van weefselcassettes

Het BSP31-labelbevestigingssysteem voor weefselcassettes is een unieke oplossing voor histologie- en anatomische pathologielaboratoria. Dit systeem bevestigt op mechanische wijze een zelfklevend label aan een weefselcassette, vooraleer het weefselverwerkingsproces van start gaat. Het label wordt stevig gefixeerd om identificatie te verzekeren tijdens het ganse verwerkingsproces of bij langdurige opslag.

De B-482-labels zijn bijzonder goed bestand tegen procesvloeistoffen en werden specifiek ontworpen voor de identificatie van weefselcassettes. De perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote laboratoria, alsook als back-upsysteem in grotere laboratoria.

tissue-cassette

Identificatie van flacons en buisjes

De labels voor flacons en buisjes die Brady aanbiedt, zijn ontworpen voor het traceren van stalen op korte tot middellange termijn, ongeacht de capaciteit of het type flacon of flesjes, of het nu conisch, centrifugaal, van glas of van plastic is.

Het “low-profile”-label verzekert een probleemloos verloop bij het verzamelen en analyseren van de stalen. Dankzij het transparante venster is het staal uitstekend te monitoren. De labels van Brady zijn bestand tegen xyleen, alcohol, ethanol en DMSO en garanderen een duidelijk leesbare identificatie van het staal. Nu ook verkrijgbaar met een labelrand in 6 verschillende kleuren. Zie ook de nieuws post “Traceer en sorteer laboratoriumstalen op kleur”.

tube-labels

Identificatie van microtiterplaten

De labels voor microtiterplaten van Brady zijn de aangewezen oplossing wanneer totale traceerbaarheid van grote hoeveelheden stalen vereist is. De labels voor microtiterplaten garanderen kristalheldere teksten en barcodes voor de meeste laboratoriumomgevingen.

well-plate-label