Data- en telecomindustrie


Betrouwbare identificatie van datacenters

Voorzie in elke identificatiebehoefte van datacenters met kwalitatieve labels die leesbaar blijven en blijven kleven. We bieden een compleet assortiment betrouwbare identificatieoplossingen aan die probleemoplossing, netwerkvernieuwing en infrastructuurinstallaties versnellen.

Ons aanbod omvat:

  • On-metal NFC-labels: lees en schrijf aanvullende informatie van dichtbij met een smartphone of RFID-pen
  • NFC-kabellabels: codeer gevoelige gegevens op een RFID-chip met gelaagde toegang via gebruikersbeheer
  • UHF RFID-labels: lokaliseer assets van op afstand en tel meerdere assets die door scannerpoorten bewegen
  • RFID-labels met duale frequentie: tel meerdere assets die door scannerpoorten bewegen en lees en schrijf aanvullende informatie van dichtbij met een smartphone of RFID-pen.
  • RFID-temperatuurlabels: draadloze temperatuurcontrole van alle gelabelde assets
  • BradyGrip: makkelijk aan te brengen en te verwijderen, bedrukbaar klitmateriaal met een ruwe keerzijde om kabelbundels gemakkelijk te identificeren.
  • Draaibare labels: probleemoplossing verloopt sneller met betrouwbare identificatielabels die rond een kabel kunnen worden gedraaid zodat de bedrukking vanuit elke hoek leesbaar is
  • Zelflaminerende labels: de labelbedrukking wordt beschermd tegen hitte, chemicaliën en oplosmiddelen.
  • Vlaglabels: breng de labels in enkele seconden aan met QuickFlag of minimaliseer het contactoppervlak van de kabel met P- en T-vormige vlaggetjes

Ontwerp elk datacenterlabel

Dankzij Brady Workstation kunt u eenvoudig elk label voor de identificatie van componenten, kabels en installaties ontwerpen met behulp van meer dan 20 professionele apps en tools voor labelontwerp. Sluit een Brady-printer aan op een computer met internetverbinding om uw labelsjablonen en functies op Brady Workstation te openen en te printen. Gebruik bestaande gegevens om uw label te voltooien en druk het af. De high-end labelprinters van Brady informeren u zelfs als geplaatste labelmaterialen moeten worden gewisseld om specifieke labelontwerpen te printen.

BWSlogo_200x200

Brady Workstation: Selecteer de apps en tools die u wenst, activeer een gratis proefversie van 30 dagen en koop de app wanneer u tevreden bent.

Expreslabels-app: Eenvoudig. Gemakkelijk. Intuïtief. Ontwerp, bekijk en print eenvoudig labels, rechtstreeks vanaf uw smartphone.


Downloads

Identificatiegids voor datacenters

10 Tijdwinners

Identificeer elke kabel en component

Gids TIA606 C norm voor labelen