Data en telecom industrie


Minder downtime dankzij snelle identificatie

In de data- en telecomindustrie zijn snelheid en recuperatie van gegevens twee cruciale aspecten tijdens incidenten. Een snelle identificatie en het terugvinden van draden en componenten is belangrijk om toepassingen snel terug online te krijgen en de ergernis van duizenden klanten te vermijden. Brady biedt eenvoudig te implementeren oplossingen met maximale duurzaamheid en leesbaarheid aan voor alle identificatie-uitdagingen in de data- en telecomindustrie.

Een permanent evoluerende industrie vereist leveranciers die mee-evolueren. Brady is continu op zoek naar nieuwe materialen en producten waarmee het duurzame identificatieoplossingen kan aanbieden, zelfs voor de meest extreme omgevingen. De identificatieproducten van Brady worden permanent onderzocht en getest om ervoor te zorgen dat ze te allen tijde beantwoorden aan de geldende industrienormen.

Eén van de nieuwste evoluties in kabel identificatie is RFID.

https://brady.widen.net/s/mlsdzklnht/active_id_label_video


Met recht en reden de meest gebruikte markeringen

Brady biedt een volledig gamma oplossingen voor draad- en kabelmarkering aan. De zelflaminerende labels van Brady zijn de meest gevraagde oplossing voor draadidentificatie in de ICT- en telecomindustrie. Ze worden vooral gebruikt voor de identificatie van koperkabels, de typische CAT6- of CAT7-oplossingen.

Brady biedt specifieke labels die bij verwijdering geen enkele schade veroorzaken aan de betrokken glasvezelkabel. Daarenboven komen de labels voor glasvezelkabels slechts minimaal in contact met de eigenlijke glasvezel, waardoor u nooit hoeft te vrezen voor enige storing in de data-overdracht.

Zelflaminerende labels beschermen de geprinte tekst via een water- en UV-bestendig overlaminaat, wat ze geschikt maakt voor zowel buitengebruik als gebruik onder de grond.

Onze krimpkousen kunnen na aanbrenging nog verplaatst worden en werken na opwarming ook isolerend. Het tagaanbod van Brady omvat heel wat opties, zoals overlaminaten en het vermogen om jarenlang te blijven kleven in extreme omstandigheden. Paneelbouwers kiezen bij voorkeur voor DuraSleeves. Dankzij deze oplossing kunnen uw kabels zowel vóór als na aansluiting geïdentificeerd worden.

 • Wikkellabels
 • Krimpkousen voor draad- en kabelmarkeringen
 • Draad- en kabeltags
 • DuraSleeve-inserts en -dragers
 • Labelprinters en software
wirecablelabelling

Perfect hittebestendig

Voor de identificatie van kabels en componenten die functioneren bij extreme hitte of in veeleisende omstandigheden is een gespecialiseerd label vereist. Verschillende duurzame en resistente labels in het Brady-aanbod zijn gegarandeerd bestand tegen sterk uiteenlopende temperaturen en alle soorten solventen.

Selecteer het materiaal dat u nodig heeft en bedruk het met het juiste printlint om perfect leesbare labels te garanderen, zelfs na contact met solventen.

 • Gemetalliseerde polyester labels
 • Witte polyester labels
 • EPREP-labels – Labels ter vervanging van gegraveerde plaatjes
 • Hoogwaardig krimpvast vinyl
 • PermaShield-labels
 • Labelprinters en software
Resistant-labels

Geïdentificeerde contactdozen geven blijk van een hoge mate van professionalisme

Een duidelijk geïdentificeerde contactdoos geeft blijk van een hoge mate van professionalisme. Voor het markeren van contactdozen kunnen voorgesneden labels worden gebruikt. Wanneer veel verschillende soorten contactdozen geïdentificeerd moeten worden, is een continue strip de beste oplossing.

Daarnaast biedt Brady een reeks draagbare labelprinters met ingebouwd snijmes aan om de identificatie van contactdozen nog makkelijker te maken. Brady biedt een ruime keuze aan tags voor het identificeren van contactdozen.

Afhankelijk van de omgeving waarin uw contactdoos operationeel is, biedt Brady verschillende materialen aan die steeds een perfecte leesbaarheid garanderen. Zelfs na contact met solventen, reinigingsproducten of sterk schommelende temperaturen.

outlet

Nooit meer de verkeerde kabel loskoppelen

Bij het scannen van een patchpaneel moet iedere aansluiting duidelijk gemarkeerd zijn. Ongeacht het merk van het patchpaneel of het type connector (RJ45, vezel …) zal een duidelijk gemarkeerd aansluitingspunt u helpen onmiddellijk de juiste kabel los te koppelen, waardoor u ook tijd bespaart.

Patch-panel

Normen, vereisten en specificaties

Brady levert identificatieoplossingen die beantwoorden aan de meest actuele industriële normen. Daarvoor is research en constante innovatie nodig. In de datacommunicatie is TIA/EIA 606 een universeel erkende norm geworden. Brady gebruikt TIA/EIA 606 als referentie voor het ontwikkelen van nieuwe identificatieproducten voor gebruik in ICT- en telecomomgevingen. Contacteer ons voor de volledige lijst met normen of stuur ons uw specifieke vereisten. Wij staan altijd klaar om uw vereisten toe te voegen aan ons uitgebreide laboratoriumtestplan. Brady biedt specifieke identificatieproducten aan die voldoen aan de volgende normen:

 • ANSI TIA/EIA 606 – datacomnorm voor labeling, documentatie en tests
 • RoHS-conform – Restriction of Hazardous Substances (beperking van gevaarlijke stoffen)
 • Lood, kwikzilver, chroom, cadmium, broomhoudende vlamvertragers
 • UL-erkend
 • UL696 (Underwriters Laboratories): markering en labeling is goedgekeurd volgens deze Amerikaanse testmethode
 • CSA-aanvaard (Canadian Standard Association): markering en printen is goedgekeurd volgens deze Canadese testmethode
 • DIN VDE 0472 deel 815 vereisten: methode voor het bepalen van het halogeengehalte