Elektrische industrie


Duidelijke en duurzame identificatie voor snelheid en flexibiliteit

Een duidelijke, methodische en duurzame identificatie van draden en componenten is van vitaal belang in de elektrische industrie. Snelheid en flexibiliteit zijn belangrijke factoren om rendabel te werken in deze snel evoluerende en veeleisende professionele omgeving. In een dermate competitieve markt kunnen zowel tijdsdruk als financiële druk bijzonder zwaar zijn.

Installateurs zijn vaak onderweg. Daarom biedt Brady de professionals uit de elektrische industrie een compleet gamma mobiele labelingoplossingen aan. Brady-labels zijn ontworpen om jarenlang te blijven kleven, zonder daarbij aan leesbaarheid in te boeten. Alle labels van Brady kunnen daarenboven gecreëerd worden via gebruiksvriendelijke draagbare labelprinters die met één hand bediend kunnen worden. Dat zorgt voor maximale flexibiliteit op het terrein.

Daarnaast biedt Brady ook nog een gamma benchtopprinters aan die geschikt zijn voor het printen van grote volumes labels. Brady biedt totaaloplossingen voor de elektrische industrie en beschikt over het grootste aanbod aan identificatieproducten wereldwijd. Uit sectoronderzoek blijkt dat de Brady-systemen de kosten, veroorzaakt door downtime, kunnen terugdringen met 80%, terwijl het opsporen van fouten 75% sneller gaat en de installatie 20% sneller verloopt.


Met recht en reden de meest gebruikte markeringen

Brady biedt een volledig gamma oplossingen voor draad- en kabelmarkering aan. De zelflaminerende labels van Brady zijn de meest gevraagde oplossing voor draadidentificatie in de ICT- en telecomindustrie. Ze worden vooral gebruikt voor de identificatie van koperkabels, de typische CAT6- of CAT7-oplossingen.

Brady biedt specifieke labels die bij verwijdering geen enkele schade veroorzaken aan de betrokken glasvezelkabel. Daarenboven komen de labels voor glasvezelkabels slechts minimaal in contact met de eigenlijke glasvezel, waardoor u nooit hoeft te vrezen voor enige storing in de data-overdracht.

Zelflaminerende labels beschermen de geprinte tekst via een water- en UV-bestendig overlaminaat, wat ze geschikt maakt voor zowel buitengebruik als gebruik onder de grond.

Onze krimpkousen kunnen na aanbrenging nog verplaatst worden en werken na opwarming ook isolerend. Het tagaanbod van Brady omvat heel wat opties, zoals overlaminaten en het vermogen om jarenlang te blijven kleven in extreme omstandigheden. Paneelbouwers kiezen bij voorkeur voor DuraSleeves. Dankzij deze oplossing kunnen uw kabels zowel vóór als na aansluiting geïdentificeerd worden.

 • Wikkellabels
 • Krimpkousen voor draad- en kabelmarkeringen
 • Draad- en kabeltags
 • DuraSleeve-inserts en -dragers
 • Labelprinters en software
wirecablelabelling

Sterke labels voor veeleisende omgevingen

Voor extreme gebruiksomgevingen, biedt Brady stevigere labels aan. Het aanbod omvat duurzame materialen, specifiek geschikt voor verschillende extreme toepassingen waaronder alle soorten agressieve solventen. De resistente labels van Brady worden geprint met specifieke printlinten, waardoor de tekst jarenlang duidelijk leesbaar blijft.

Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar. Selecteer het materiaal dat u nodig heeft en bedruk het met het juiste printlint voor resistente labels. Er is een geschikt printlint voor alle mogelijke solventen.

Resistant-labels

De perfecte oplossing voor ieder paneel

Professionele paneelbouwers hebben vaak heel wat aansluitklemmen te markeren. Verschillende fabrikanten van panelen vereisen uiteenlopende label- en merkervormen. Steeds meer fabrikanten voorzien een kleine zone op hun panelen waar een label kan worden aangebracht. U kunt er zeker van zijn dat Brady steeds de juiste oplossing kan bieden om uw specifieke panelen of aansluitklemmen correct te labelen, ongeacht de fabrikant waarmee u werkt.

Brady-labels zijn ontworpen om te blijven kleven, ook bij contact met solventen en reinigingsproducten. Verder biedt Brady ook een volledig gamma clips aan die gebruikt kunnen worden bij eender welke fabrikant van aansluitklemmen.

Terminal-Block-Marking

Normen, vereisten en specificaties

Brady levert identificatieoplossingen die beantwoorden aan de actuele industriële normen. Daarvoor is research en constante innovatie nodig. Contacteer ons voor de volledige lijst met normen of stuur ons uw specifieke vereisten. Wij staan altijd klaar om uw vereisten toe te voegen aan ons uitgebreide laboratoriumtestplan.

 • RoHS-conform – Restriction of Hazardous Substances (beperking van gevaarlijke stoffen)
 • Lood, kwikzilver, chroom, cadmium, broomhoudende vlamvertragers
 • UL-erkend
 • UL696 (Underwriters Laboratories): markering en labeling is goedgekeurd volgens deze Amerikaanse testmethode
 • CSA-aanvaard (Canadian Standard Association): markering en printen is goedgekeurd volgens deze Canadese testmethode
 • DIN VDE 0472 deel 815: methode voor het bepalen van het halogeengehalte