Intelligente Productie Interconnectiviteit

Intelligente productieoplossingen

Verhoog de efficiëntie door de gegevensuitwisseling te optimaliseren en realtime bruikbare inzichten te verstrekken

Zoals bijna alles tegenwoordig ondergaan ook de productieprocessen een ingrijpende verandering. De industriële revolutie bracht ons elektriciteit en assemblagelijnen. De automatiseringsrevolutie bracht ons meer geavanceerde elektronica en computersystemen. De nieuwe intelligente revolutie laat moderne fabrikanten kennismaken met het volgende niveau van technologische implementatie. Het begint met verbonden systemen, IoT-toepassingen, cloud computing en verbeterde communicatienetwerken. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Het concept is eenvoudig. Door moderne identificatiemethoden toe te passen – zoals geavanceerde barcode- en labelingtechnologieën, RFID, machineconnectiviteit en integratie van bedrijfssystemen – krijgen organisaties meer inzicht in hun activiteiten dan tot voor kort mogelijk was.

De zichtbaarheid die u nodig heeft om uw bedrijfsvoering drastisch te veranderen:

  • Informatie in real time– u weet wat er gebeurt, wanneer het gebeurt en waarom
  • Operationele flexibiliteit– snel aanpassen aan veranderende productiebehoeften
  • Naadloze productiviteit– activa en voorraden holistisch beheren en opschalen op aanvraag
  • Gepersonaliseerde oplossingen– gegevensuitwisseling en workflows gemakkelijk personaliseren

Bouw uw Smart Factory met een betrouwbare productiepartner die met u meegroeit

Al meer dan 100 jaar werkt Brady nauw samen met zijn klanten om hoogwaardige identificatieoplossingen te leveren, moeilijke productie-uitdagingen op te lossen en toekomstgericht te ontwerpen. Wij zijn een wereldwijde fabrikant van identificatiehardware, -materialen, -software en -oplossingen. We verenigen al deze componenten in een ecosysteem dat speciaal ontworpen is om de volgende generatie van digitale identificatieoplossingen te leveren. Door deze componenten zo te ontwerpen en te ontwikkelen dat ze vanaf het begin geïntegreerd kunnen worden, bieden wij onze klanten hoogwaardige identificatieoplossingen wanneer prestaties belangrijk zijn. We bespreken graag met u hoe een intelligentere productieomgeving er voor u kan uitzien

Productieflexibiliteit

Met flexibele productiesystemen kunt u moeiteloos van workflow veranderen

Vergroot uw vermogen om proactief te zijn met de variabelen waarmee u bij uw dagelijkse werkzaamheden rekening moet houden. En koppel uw productiecomponenten aan elkaar om aan de eisen van de klant te voldoen, potentiële storingspunten te elimineren en de productiviteit van het productiesysteem te verhogen of aan te passen zonder buitensporige kosten en middelen.

Veel bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen bij het traceren van onderdelen in hun bedrijf of van de ene site naar de andere, wat leidt tot hogere kosten, hogere arbeidslonen en onnauwkeurigheden onderweg. Een gebrek aan zichtbaarheid op voorraden, storingspunten, enz. leidt tot producttekorten en gemiste productiecycli. Dankzij de connectiviteit, automatisering, snelle informatie-uitwisseling en analyses van Industrie 4.0 kan een nieuwe dimensie van flexibiliteit worden bereikt, en kunnen nieuwe benaderingen voor de planning en controle van productiesystemen worden ontworpen.

De effecten van een Smart Factory op de productie:

  • Verbeterde productiviteit– verkort de productietijd, maak beter gebruik van de assets en maak voorraadbeheer met hogere automatiseringsniveaus mogelijk
  • Verbeterde flexibiliteit– voer de productiestappen voor een groot of klein aantal producten uit
  • Verbeterde kwaliteit– volg de lopende productie in real time en grijp snel in bij fouten via slimme sensoren

Wat productieflexibiliteit voor u kan doen:

Stap over van Excel-spreadsheets en andere handmatige processen naar geautomatiseerde oplossingen om de planning en programmering van de bouw van een product beter te optimaliseren. Bevorder de bedrijfscontinuïteit – zelfs met een minimale bezetting – met geautomatiseerde systemen voor de bewaking van apparatuur en processen. Verkort de cyclustijden en verhoog het rendement, de kwaliteit en energie in alle procesindustrieën waar de procesparameters voortdurend moeten worden bewaakt en geoptimaliseerd. En optimaliseer de operationele apparatuur en de procesparameters om de totale efficiëntie van de apparatuur te verhogen. Met behulp van productieflexibiliteit is dit alles voor u mogelijk.

Flexibiliteit binnen de productie vereist zichtbaarheid op de productievloer. Onze oplossingen bieden deze inzichten doordat ze de gegevens verzamelen  en integreren waarmee u in real time betere productiebeslissingen kunt nemen.

Interconnectiviteit

Interconnectiviteit en gegevensanalyse zijn niet alleen leuk om te hebben – ze kunnen uw activiteiten aanzienlijk veranderen.

Wanneer u de juiste gegevens binnen handbereik heeft, kunt u bedrijfs- en processystemen met elkaar verbinden, informatie over meerdere systemen samenvoegen, en historische trends en geavanceerde gegevensanalyses mogelijk maken.

En als het om de toekomst gaat, weet u dat “goed genoeg” gewoon niet goed genoeg zal zijn. Veel bedrijven gebruiken nog pen en papier om gegevens te verzamelen. Door een bedrijf uit te rusten met geavanceerde hardware, gekoppelde software en analysemogelijkheden, kunnen betere inzichten verkregen worden dan ooit tevoren.

Interconnectiviteit en gegevensanalyse vormen de kern van intelligente productie. Ze zijn van cruciaal belang om verbeteringen en automatisering aan te sturen. Ze zorgen voor real-time zichtbaarheid van de voorraad, werk in uitvoering en productieverloop. Tegelijk sturen ze systemen aan die de werkvloer in real time zichtbaar maken, zodat u een beter inzicht krijgt in uw activiteiten.

De kracht van integratie met Brady