Traceer en sorteer laboratorium stalen op kleur

Het gekleurde B-494 polyesterlabel voor de identificatie van stalen is een uiterst betrouwbaar en ter plaatse bedrukbaar label. Het biedt laboratoriummedewerkers de mogelijkheid om gemakkelijk stalen te traceren en sorteren op basis van kleur.
Met het B-494-label kunnen laboratoriummedewerkers snel stalen herkennen aan de kleur en zo tijd besparen en fouten voorkomen. Het label is verkrijgbaar met een labelrand in 6 verschillende kleuren; rood, groen, blauw, geel, oranje en roze. In elke kleur zijn de optimale labelafmetingen verkrijgbaar voor diverse glazen monsterhouders, waaronder flesjes en buisjes.
Uiterst betrouwbaar
Het B-494-polyesterlabel is een betrouwbare oplossing voor het identificeren en traceren van stalen. Het label blijft kleven en leesbaar, zelfs bij blootstelling aan chemicaliën en opslag in vloeibare stikstof. Dankzij de onderliggende bedrukking zal de kleurcode van het label niet vervagen of uitsmeren en blijft het label duidelijk herkenbaar tot lang nadat het is afgedrukt.
Voeg gegevens toe in het laboratorium
Met de Brady Workstation-apps kunnen laboratoriummedewerkers tekst, symbolen, serienummers, barcodes, QR-codes en andere gegevens toevoegen voordat ze het label afdrukken met een Brady-printer. Compatibele printers zijn de BMP61, BradyPrinter M611, BBP12, BradyPrinter i3300, BradyPrinter i5100 en BradyPrinter i7100. Het label bedrukken in plaats van beschrijven is belangrijk voor de betrouwbaarheid en leesbaarheid van het label. De meest duurzame bedrukking op het B-494-label kan worden gerealiseerd met het Brady R6400- printlint.